Vereniging

Geen één vereniging, zo ook de onze, kan zonder vrijwilligers. Dagelijks is er een grote hoeveelheid mensen, vrijwillig, in de weer om onze mooie vereniging te laten zijn wat ‘ie is: een club om TROTS OP TE ZIJN!

in het voorjaar van 2017 heeft het YouTube kanaal Alles Wat Groeit en Boeit (AWG&B) filmopnames gemaakt van de start van het vaarseizoen. Kijk hier: Film WSV De Vecht 2017

Vertegenwoordigd in commissies wordt er met man en macht gewerkt.

• winterbergingscommissie,
  • havencommissie,
  • tokocommissie,
  • JeugdZeilPlan(commissie),
  • de woensdagploeg,
  • eilandcommissie
  • alle werkzaamheden die gemoeid zijn met ons clubblad; Het Vechtnieuws. Denk hierbij aan het schrijven, redigeren, bezorgen.
  • De commissie wel-en-wee,
  • de kas-commissie
  • bestuur
  • en dan hoop ik hierbij volledig te zijn geweest…

Maar ook mogen wij ons gelukkig prijzen met het grote aantal betrokken leden die graag de handen uit de mouwen steken als er bijvoorbeeld wat geklust moet worden of wanneer er iets te vieren valt!

En zo zijn wij al sinds 5 april 1933 in de weer!