Toko

Nieuwe activiteit in de toko: inloop-zangavonden

Deze zangavonden zijn 14 jaar geleden begonnen onder het motto ‘Zingen in je moerstaal’. Het repertoire bestaat uit (veel) Amsterdamse muziek, zeemansliedjes, luisterliedjes en andere populaire Nederlandstalige meezingers (er zijn boeken met teksten aanwezig). Het begint om 20.00 uur en eindigt zo rond 22.30 uur.i-love-music

De muziek wordt verzorgd door twee accordeonisten. Het is geen koor en er is geen dirigent. Iedereen zit gezellig aan tafeltjes. U hoeft niet te kunnen zingen, want er wordt gezongen onder het motto “Het geeft niet hoe je zingt, als je maar zingt”. De gezelligheid staat voorop. Iedereen is van harte welkom, leden én niet-leden.

De data voor het seizoen 2016-2017:

2 november en 16 november, 7 en 21 december, 4 en 18 januari, 1 en 15 februari, 1 en 15 maart, 5 en 19 april, 3 en 17 mei en misschien nog op 31 mei.