Aan de Vecht gelegen, in het pittoresque Weesp vindt u de jachthaven van WSV De Vecht. Gelegen aan de Roosenboomschans is de haven op loopafstand van het gezellige centrum van Weesp. Hier vind u knusse steegjes, grachten, terrasjes, museum, theaters, winkels en supermarkten. Op de Roosenboomschans, achter de haven, is een speeltuin voor onze klein(st)e gasten.

Credits: Ben Luijer
LIGPLAATSEN

Onze vereniging beschikt over 160 ligplaatsen. De ligplaatsen zijn verdeeld over verschillende boxtypes. Voor grotere schepen zijn aan de Vecht zijde lange steigers beschikbaar. Alle steigers zijn voorzien van meerdere stroompunten en verlichting.

Aan de eerste steiger gezien vanaf Weesp kunt u water tanken en uw vuilwatertank en bilge laten leegzuigen.

Dat onze haven zeer gewild is kunt u aflezen aan een volledige bezetting. Vrijgekomen ligplaatsen worden middels een wachtlijst toegewezen.

CLUBHUIS – DE TOKO

Op het terrein van onze vereniging vindt u het clubhuis. Het clubhuis herbergt een groot aantal voorzieningen. Hier vindt u het havenkantoor, een EHBO-kast, een AED en een brancard.

Ons gezellig clubhuis heeft een bar en terras waar u lekker kunt eten of een drankje nuttigen.